28 juni 2010

Spenat dip

Har inge direkta mått men blanda tills det blir geggigt och tänk på att grönsakssoppemixen sväller lite under natten. Ska helst göras dagen före använding alltså ;)

2-3 burkar creme fraiche (holländksa små alltså ;)
nån dl majonäs,
ca 3-4 st 'bosuitjes' ,skuren i små ringar
1 påse grönsaks soppe torrmix
1 pkt hackad upptinad spenat (krama ur vattnet ordentligt!)

blanda alla ingredienser ordentligt,verkar den lite 'torr' tar du bara i mer creme fraiche och majonäs! Låt dra tills sig under natten!
Servera gärna i ett utskuret runt bröd och skär den utkurna bröddelen i bitar och dippa , eller dippa grönsaker i!

2 kommentarer:

  1. åh vad jag längtar tills nästa tillfälle jag får att göra denna. Yummie! T.

    SvaraRadera
  2. Bosuitjes = vårlök (ser ut som mini purjolök)

    SvaraRadera